Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Υπογραφή του βιβλίου "Η αγάπη είναι πόλεμος" στον πεζόδρομο της Ασπροβάλτας



Έγινε την Κυριακή  31 Ιουλίου η εκδήλωση υπογραφής του βιβλίου «Η αγάπη είναι πόλεμος» στο υπαίθριο βιβλιοπωλείο της Ραλλιώς Φραντζή και της Ελένης Θεοδωρίδου, στον πεζόδρομο της Ασπροβάλτας. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, πέρασε από το βιβλιοπωλείο πολύς κόσμος, ντόπιοι, τουρίστες, ακόμα και ελληνομαθείς ξένοι. Οι ρυθμοί ήταν χαλαροί, ρυθμοί παραλίας και διακοπών, υπήρχε χρόνος για να γνωριστούμε με τους αναγνώστες μου, να ανταλλάξουμε απόψεις, να προβληματιστούμε πάνω στον τίτλο και το περιεχόμενο του βιβλίου.  Η βραδιά τελείωσε με την υπόσχεση μιας λογοτεχνικής βραδιάς μέσα στο φθινόπωρο, όπου θα ξαναβρεθούμε και θα μπορέσουμε να συζητήσουμε, πιο διεξοδικά αυτήν τη φορά, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς που τους γέννησε το βιβλίο.
Το βίντεο της εκδήλωσης που επισυνάπτω είναι μια προσφορά της δημοσιογράφου Σοφίας Τάζογλου, υπεύθυνης της πύλης Strimonikos online, η οποία το επιμελήθηκε με πολύ μεράκι και το μοιράστηκε μαζί μας.
Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στην άψογη διοργάνωση της βραδιάς αυτής, καθώς και όλους όσους πέρασαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί τους. Καλήν αντάμωση….


http://www.youtube.com/watch?v=O5LLAzgmGYk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου